despre scoala

DELIA BEAUTY ACADEMY  D*B*A

este fondata de Delia Urdes (director artistic, trainer, lector principal ) la aceasta ACADEMIE. Delia,a fost si este mentorul multor profesionisti pana la ora actuala. Activitatea ei de 25 de ani in Beauty, si crearea unor noi talente in decursul anilor,au facut ca Delia sa se gandeasca la infintarea aceste Scoli de Infrumusetare  de  cinci stele .

Succesul  originalitatea si credibilitatea DELIA BEAUTY ACADEMY se bazeaza pe eficienta programelor pe care le oferim si a serviciilor la cea mai inalta calitate intr-un timp scurt .

 

VIZIUNE

Suntem lider pe piata in domeniul  industriei frumusetii atat prin educatie cat si prin serviciile oferite tuturor romanilor.

 

SCOPUL – D*B*A   DELIA BEAUTY ACADEMY

Scopul Academiei este de  ai  face pe clientii nostri sa se simta cei mai importanti oameni de pe Planeta . Ne propunem sa concretizam acest lucru prin crearea si furnizarea unor servicii de exceptie,care sa depaseasca intotdeauna asteptarile clientilor nostri.

De a forma cei mai buni profesionisti,nationali si internationali, si  de a le  aduce la cunostinta informatii  de ultima ora .Cu o metodele  special create de D*B*A,prin  actiuni simple si foarte precise,cu privire la toate etapele legate de sectorul de frumusete si par,va asiguram ca puteti deveni un  foarte bun profesionist in domeniul frumusetii. Metodele concepute de D*B*A  sunt pentru a pregati noi stilisti, sa aiba competentele necesare in domeniul de studii solicitat .

Misiunea noastra este de a va  ajuta sa explorati creativitatea si pasiunea, cum sa va dezvoltati in afacerea dumneavoastra,cum sa faceti  cariera din tot ce  ati  invatat ,si cum sa profitati la maxim, de industria  frumusetii care este plina de satisfactii personale si nu numai.

Dorim sa   transmitem tuturor studentilor , cea mai buna educatie intr-un timp scurt, de a-i motiva  sa creada in ei,in capacitatea lor si in viitorul lor  in acest domeniu .D*B*A ,are obiective foarte mari si sigur se straduieste sa ofere prin excelenta o educatie aleasa .

 

MOD DE PREDARE 

Modul de predare la acesta scoala se bazeaza in pricipal pe 9o% practica si 10 % teorie  astfel  la terminarea scolii ,studentii  D*B*A Delia Beauty Academy  vor avea deja cunostintele necesare pentru a incepe activitatea in domeniu, imediat ce au terminat scoala,oferind in acelasi timp si posturi de lucru.

 

CINE POATE SA URMEZE ACESTE CURSURI ?

Indiferent de nivelul profesional care-l aveti ;ucenici ,coafori,tehnicieni sau manageri suntem siguri ca veti gasi la cursurile noastre pe care le predam,  absolut tot  pentru a va realiza dorinta si visul profesional .Pe toata perioada cursului veti fi sub atenta supraveghere  a  Lectorului Deliei Urdes .

Veti beneficia de:

-metode inovatoare de predare

-multa daruire din partea trainerilor

-aplicatii practice la salonul nostru

-o atmosfera unica

 

Incepe cariera ta cu  D*B*A   – Delia Beauty Academy !!!!