despre mine

Pasionata din adolescenta de muzica, pictura (ce i-au desavarsit simtul estetic), Delia a optat ulterior pentru coafura si make-up . Aceasta este dusa la rang de arta datorita talentului sau innascut, dar si perfectionarii continue timp de douazeci si cinci de ani.

 

Perfectionare si perseverenta

Drumul nu fost deloc usor, dar recunoasterea priceperii sale s-a datorat si participarii la numeroase concursuri, showuri de coafura, desfasurate pe plan national si international. Intrucat, in aceasta meserie este greu sa te afirmi, dar este si mai greu sa te mentii in top, Delia a luat drumul tarilor unde moda este la ea acasa, acolo a urmat numeroase stagii de perfectionare.

 

Beauty Academies

Make-up Designery School “SOHO” – New York

Academia Frank ProVost – Paris

Universitatea Jean Marc Joubert – Paris

Academia Loreal – Paris

Academia Flyinshears – Hong Kong

 

Workshopurile din Grecia, Italia, Marea Britanie, Ungaria si Statele Unite au contribuit la desavarsirea profesionala a Deliei aducandu-i un plus experienta in tot ceea ce creaza.

 

A obtinut titlul de ID-Artist pe Romania si a fost solicitata de academia L’Oreal pentru a impartasi din cunostiintele ei – specialitatea ei fiind cocurile.

 

A studiat tehnica “Flyingshears” in Hong Kong, avandu-l ca profesor pe marele maestru international Bruce Choy.

 

Si-a desavarsit studiile la Make-up Designory School Soho  in New York unde a studiat arta Make-Up-ului la cel mai inalt nivel .

 

Deschiderea saloanelor de infrumusetare.

Foarte increzatoare si cu multa pasiune, si-a deschis propriul salon de coafura, in centrul Timisoarei, care s-a bucurat si se bucura in continuare de succes. Incurajata de rezultatul acestui prim pas, a facut inca unul, mai mare de aceasta data, prin care ajunge chiar in Capitala, unde si-a infiintat cel de-al doilea salon “Hair Studio Delia Urdes”.

 

Vedete si succes.

Printre cele care trec pragul saloanelor se numara vedete de televiziune, actrite, cantarete, dar si sotiile unor fotbalisti celebri: Angela Similea, Nicoleta si  Andreea  Voica, Nicola, Adriana Trandafir, Catrinel Sandu, Roxana Marcu, Mia Piturca, Georgiana Dobos, Nadia Oprita, Crina Matei, Vanda Vlasov, Ingrid Vlasov  si altele.

 

Creatori de moda si posturi TV.

Satisfactii profesionale i-au adus si colaborarile cu creatorii cei mai renumiti pe plan national printre ei numarandu-se Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu, Irina Schroter precum si cu posturile de televiziune Antena 1, National TV, Prima TV si TVR.

 

A fost solicitata special pentru evenimentul de mare anvergura Fasion Week 2005 de reprezentantii caselor de moda Paco Rabanne si Sonia Rikiel pentru a crea coafurile manechinelor. In calitate de hairstilist Ambasador Colaborator L’Oreal Professinel, ii confera dreptul de a sustine demonstratii in domeniu, dar si de a sfaturi pertinente in revistele dedicate special femeilor.

 

Propria Academie de hair & make-up

Dupa deschiderea celor doua saloane, Delia face pasul al treilea, isi infiinteaza propria Academie de hair & make-up, “Delia Urdes Beauty Academy” unde studentii pot invata direct de la Delia secretele meseriei de Haistylist si Make-Up artist one-by-one sau class.