Hair Style

Talent, experienta si excusivism.

Zeci de ani de experienta dublati de un talent innascut in domeniu coafurii vor face ca dumneavoastra sa aveti parte de o experienta unica atunci  cand pasiti in salonul exclusivist al Deliei Urdes. Intotdeauna , Delia da dovada de originalitate si inventivitate in fiecare moment, asftel incat calitatile dumneavoastra vor fi scoase in evidenta cu succes in orice imprejurare.

Perfectionare si rafinament.

Pregatirea intensa in strainatate cu maestri internationali au adus faima Deliei Urdes atat pe plan national cat si pe plan international, astfel, dumneavastra alegand acest salon veti beneficia de toata aceasta vasta experienta. Aceasta se va reflecta in noul dumneavoastra look rafinat de care veti avea parte.

Selectionare atenta a produselor

Pentru ca meritati tot ce e mai bun, la vasta experienta si originalitate a Deliei se adauga si folosirea produselor de cea mai buna calitate. Prin salonul nostru veti beneficia de gama de produse dedicate coafurii profesionale puse la dispozitie de partenerul nostru L’OREAL. Asiguram satisfacerea oricarei cereri din partea dumneavoastra.

INTREBARI SI RASPUNSURI

• Ce inseamna, sau ce produse se folosesc, atunci cand se incaseaza  produs styling ?
RASPUNS: Fixativ, ulei de par, sau orice alt produs de hidratare, creme speciale de par, gel, ceara de par, 2 prosoape de unica folosinta (in general se folosesc 2-3 produse la un serviciu de coafat .

Makeup

Dorintele devin realitate.

Machiajul dumneavoastra mult dorit devine realitate in salonul nostru. Profesionalismul si experienta noastra va va scoate cu siguranta in evidenta, printr-un machiaj placut si personalizat.

Ingrijire tonifianta.

Stresul acumulat datorita agitatiei citadine va disparea ca prin minune cu tratamentele cosmetice facute la noi in salon aplicate cu produse de cea mai buna calitate. Tonusul si aspectul dumneavoastra general vor fi revigorate si cu siguranta veti avea parte de mai multe zambete si complimente.

Machiajul intre studiu si talent.

Studiile Deliei la Make-up Designory School “SOHO” in New York unde a invatat arta make-up-ului va da cu siguranta un plus de profesionalism si rafinament machiajului dumneavoastra creat cu produse profesionale (MAC, Make-Up Designory, Make-Up For Ever, Ben-Eye).

Manichiura & Pedichiura

Stilizarea unghiilor in functie de ocazie nu este o problema.

Sectiunea destinata manichiurii si pedichiurii din salonul nostru va ofera garantia reusitei si va poate sadisface orice fantezii in ceea ce priveste look-ul mainilor si de ce nu, si al picioarelor dumneavoastra.

Originalitate si profesionalism.

Originalitatea de care vom da dovada in infrumusetarea si ingrijirea unghiilor dumneavoastra este dublata de siguranta substantelor folosite de noi – toate sunt testate dermatologic – si eficienta tehnicilor de aplicare de ultima generatie.

info@deliaurdes.ro

Accept politica de prelucrare a datelor.

Social Media

Parteneri

    Str. Barcelona Nr. 1, Dumbravita
    Timisoara, jud Timis, Romania

    +4 0726 101 391 | +4 0723 831 898
    © 2024 Delia Urdes - ARTISTIC HAIRSTYLES & MAKE-UP
    Powered by VIQCOM.COM.